top of page

Julevarer på lager

Forfatterens bilde: Norsk UllgrisNorsk Ullgris



Det er mange som har ventet på julevarene, og nå er de på lager.


Juleskinke, ribbe, medisterkaker, innmatpølser, medisterpølser, sylte er noe av utvalget som Hafjell Slakteri har produsert for oss.


Vi har også fått inn spekevarer og pølser produsert for oss av Felloni Spekehus og laget på italienske oppskrifter.


For mange er det blitt en tradisjon med ullgrisribbe. Ikke alle liker at det er så mye fett, men noen har fått en favoritt i ullgrisribben hvor kjøtt og fett smelter sammen til ren nytelse.

For ikke å glemme svoren, her snakker vi om virkelig sprø svor.

Husk at det er viktig å langtidssteke den.

Ta en titt på våre steketips og oppskrifter.


Ta vare på fettet som blir til overs etter ribbestekingen. Nydelig å bruke til annen mat som f eks lutefisk, poteter...


Så må vi nevne pølsene våre. Det er alltid digg med pølser og særlig når du kan spise de med god samvittighet ettersom de er helt fri for kunstige tilsetningsstoffer. Her finner du hverken nitritt, limstoffer eller matsminke.


Visste du at ullgrisene har et unikt fett forresten?

Fettet inneholder en stor prosent umettede fettsyrer og oljesyre.

Fettet fra ullgris er et mykt fett som smelter på lav temperatur.

Ved riktig oppbevaring holder fettet seg utrolig godt.

Det gode gamle spisskammerset er optimalt.


Nyt tiden med god mat som er både økologisk og dyrevernmerket.


Tipp topp kvalitet i alle ledd.



365 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Ullgrisribbe

Comments


bottom of page