top of page

Norsk Ullgris nominert til Debioprisen i Matprisen 2021

Oppdatert: 7. okt. 2022

I dag ble det offentliggjort at vi i Norsk Ullgris DA er nominert som 1 av 3 i finalen i den prestisjetunge Matprisen 2021 i kategorien Debioprisen.


Debioprisen nominasjon i 2021


Vi er stolte av å bli nominert som 1 av 3 i den prestisjefylte Matprisen 2021 i kategorien Debioprisen
Jon Sørensen , Anne-Lise Wiik Sørensen, Jon André Sørensen og Petter Simonsen er meget glade og takknemlige over nominasjonen. Med så utrolig mange dyktige matprodusenter/ kollegaer i Norge er vi også ydmyke over nominasjonen og tar det som en stor inspirasjon. Utdelingen foregår direktesendt på TV i november i år.


Resultatet

Vi nådde ikke helt fram, men for en ære å være nominert Vi er faktisk en av tre som ansees for å være de beste i landet i 2021 innen Debios økologiske prinsipper. Det skal vi ta med oss videre. Vi gratulerer de verdige vinnerne De Haes Gartneri med seieren. Dette er et minne vi tar med oss i lang tid fremover og det inspirerer oss til å fortsette i det sporet vi er på. Tusen takk til Matprisen 2021 for nominasjonen til Årets Debiopris.

Takknemlig hilsen fra Anne-Lise og resten av Norsk Ullgris.

6 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Norsk Ullgris på Lillestrøm Lobby

Vi har den glede å presentere Lillestrøm Lobby. De har valgt å sette Mangalica ullgriskjøtt fra Norsk Ullgris DA på sin høstmeny. På filmen ser vi Fredrik Bruu fortelle hvorfor Lillestrøm Lobby er opp

Comments


bottom of page